Авторизація

Лічильник відвідувачів

СьогодніСьогодні147
ВчораВчора265
За тижденьЗа тиждень604
Попередній тижденьПопередній тиждень3151
За місяцьЗа місяць509328

Квест «Сім чудес Рівненщини»

02.03.2020 р. практичний психолог Корнійчук О.В. та класний керівник Кондрашова С.А. провели з учнями 8–Б класу квест «Сім чудес Рівненщини» з метою запобігання залежності від гаджетів, підвищення рівня обізнаності з історії рідного краю, покращення мікроклімату в класному колективі.

Восьмикласники ознайомилися з історичними пам’ятками Рівненщини, (Вузькоколійна залізниця “Антонівка-Зарічне” (Володимирецький - Зарічненський райони), Тараканівський форт (Дубенський район), історико-культурний комплекс м.Остріг, заповідник “Поле Берестецької битви” (с. Пляшева Радивилівського району), свято-Троїцький жіночий монастир (м.Корець), замок князів Любомирських (м.Дубно), свято-Троїцький чоловічий монастир (с. Межиричі Острозького району).

Користуючись географічною картою, визначили відстань від Рівного до відповідних історичних осередків, дослідили маршрут до найвідоміших пам’яток історії та культури, підрахували вартість екскурсій до цих місць.

Учні, об’єднані в групи, змагалися між собою: за короткий проміжок часу досліджували якомога більше історичних фактів, відшукували цікаві місця для відвідування, складали туристичний маршрут.

Учасники квесту захопилися уявною подорожжю, засвоїли відомості про замки, фортеці, урочища, музеї та інші пам’ятки, склали списки необхідних для туристів речей, обмінялися думками й емоціями.

Захід минув цікаво, учні надихнулися на незабутні подорожі до визначених місць Рівненщини.

PR-центр УО «Нові лідери»

 

 

 

Розроблено Римар Віктор Олексійович.