Авторизація

Лічильник відвідувачів

СьогодніСьогодні117
ВчораВчора265
За тижденьЗа тиждень574
Попередній тижденьПопередній тиждень3121
За місяцьЗа місяць509298

День відкритих дверей для родин майбутніх учнів

12 травня 2019 року Школа мрій гостинно відчинила свої двері для родин майбутніх першокласників.

В актовій залі на них чекали вчителі, адміністрація закладу і сюрприз із нагоди Дня матері – динамічний танець учнів 1 класу, вихованців хореографічного колективу «Flydance».

Директор Демчук Юрій Михайлович коротко познайомив батьків з історією школи, розповів про особливості роботи закладу. Учителі майбутніх першокласників запропонували цікавий інтерактив – переглянути відеоролики та знайти помилки, яких допустилися при вихованні дітей героїні   «німого» кіно. Присутні виявили свою обізнаність з питань організації режиму дня малюків, визначали свою роль у освітньо-виховному процесі тощо.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Сорока Ірина Анатоліївна ознайомила батьків з особливостями організації навчання в Новій українській школі, в тому числі за науково-педагогічним проектом «Інтелект України». Впродовж заходу охочі мали можливість поставити питання директору, заступникам, а також запрошеним «експертам» - мамам учнів першого класу Корзун Олесі Олегівні та Нікітській Оксані Віталіївні.

Пізніше батьки з дітками продовжили знайомство зі своїми вчителями Сидорчук Людмилою Вілеріївною та Майгун Тетяною Миколаївною у кабінетах майбутніх перших класів на перших батьківських зборах.

Адміністрація закладу дякує усім, хто долучився до організації та проведення Дня відкритих дверей.

Дашкель І.Л.,ЗДВР

  

 

Розроблено Римар Віктор Олексійович.