Авторизація

Лічильник відвідувачів

СьогодніСьогодні258
ВчораВчора67
За тижденьЗа тиждень450
Попередній тижденьПопередній тиждень2997
За місяцьЗа місяць509174

Феєричне шоу від вихованців хореографічної студії "Fly dance"

Танцювальний зорепад в НВК № 14

Актова зала переповнена людьми, ввімкнено професійні відеокамери, метушня за кулісами, ведучі підправляють макіяж, помітне хвилювання, на сцені з’являється високоповажне журі: у НВК № 14 розпочинаються зйомки шоу «Танці з зірками»! Не вірите?

Саме у форматі широковідомої телепередачі 3 травня в закладі проходив уже традиційний звітний концерт танцювального колективу «Flydance», яким керує Матвійчук Ольга Анатоліївна. Сказати, що свято пройшло успішно – нічого не сказати. Глядачі, затамувавши подих, читали у пластичних рухах танцюристів щоразу нову історію. Батьки та вчителі побачили своїх дітей по-новому. Сто двадцять танцюристів від чотирьохрічних дошкільнят і до старшокласників з’являлися на сцені, демонструючи не лише хореографічний, акторський талант, а майстерно проживаючи ліричні, жартівливі, екзотичні й навіть героїчні ролі.

Музика, натхнення, грація: його величність Танець полонив усіх. Шоу добігало кінця, юні хореографи отримували з рук директора закладу Демчука Ю.М. дипломи, хореографу вдячні батьки дарували величезні букети квітів, на сцену внесли апетитний торт, але нікому не хотілося розходитись, усі бажали, щоб це феєричне дійство тривало вічно.

Адміністрація НВК № 14 щиро вдячна Матвійчук Ользі Анатоліївні та усім, хто долучився до організації свята, за незабутні емоції, натхнення і вміння плекати почуття прекрасного у наших вихованців.

Дашкель І.Л., ЗДВР

Розроблено Римар Віктор Олексійович.