Авторизація

Лічильник відвідувачів

СьогодніСьогодні73
ВчораВчора67
За тижденьЗа тиждень265
Попередній тижденьПопередній тиждень2812
За місяцьЗа місяць508989

Педагоги НВК № 14 підвищили рівень власної медіаграмотності

Не зважаючи на припинення  занять  у навчальних закладах в рамках протиепідемічних заходів,  у НВК № 14 кипить  робота. 12 лютого педагоги зібрались для підвищення  професійного рівня на методичному заході  «Медіакомпетентність – вимога сьогодення».

ЗДВР Сорока Ірина Анатоліївна поділилася своїми напрацюваннями з питань медіаосвіти, в ході діалогу були намічені шляхи формування медіаграмотності  вчителів та учнів. Освітяни вчилися аналізувати інформацію, переглядаючи відеоролики  на тренінзі-практикумі з надання долікарської допомоги, запропонованому вчителем 2-Б класу Вінічук Світланою Миколаївною. Майстер-клас вчителя 2-А класу Горбатовської Людмили Володимирівни «Ранкове коло» показав, як правильно дібрана інформація може мотивувати дітей до навчання і заряджати їх позитивом на весь день. А ще вона з нагоди Масляної пригостила колег смачними млинцями. Власний медіапродукт – рекламний відеоролик «Чому НВК № 14?»  –   учасники заходу   створили на занятті «Медіаперерва», яке провели педагог-оганізатор Стельмах Тетяна Олександрівна та вчитель 3-А класу Сидорчук Людмила Валеріївна. Своєрідною фізкультхвилинкою і пропагандою пошуку нових форм роботи стала раптівка, організована хореографом Матвійчук Ольгою Анатоліївною.

Динамічний змістовний методичний захід ще раз підтвердив думку: «Хто володіє інформацією – володіє світом»; продемонстрував необхідність вміння збирати, критично аналізувати інформацію та створювати якісні медіапродукти; спонукав педагогів працювати над розвитком власної медіаграмотності; подарував креативні ідеї та хороший робочий настрій.

ЗДВР Дашкель І.Л.

 

 

 

  

Розроблено Римар Віктор Олексійович.