Авторизація

Лічильник відвідувачів

СьогодніСьогодні15
ВчораВчора265
За тижденьЗа тиждень472
Попередній тижденьПопередній тиждень3019
За місяцьЗа місяць509196

Виступ екологічної агітбригади в НВК № 14

 1213

Усіх людей об’єднує спільний дім – Земля.  Людство є частиною природи, тому його доля визначається станом природного середовища. Проблеми дбайливого ставлення до природи, охорони навколишнього середовища, поліпшення екологічної ситуації є досить актуальними для України і всієї планети.

1212

25 квітня, напередодні річниці аварії на Чорнобильській АЕС, в рамках Тижня природничих наук учні 5-А класу разом з класним керівником Кириченко Наталією Ярославівною провели загальношкільну лінійку «Земля – наш спільний дім». Мета проведення заходу –  розуміння учнями  того, що збереження природи – це збереження  життя, адже кожен із нас – це часточка всього живого на Землі, і саме від нас залежить, яку природу ми передамо у спадок своїм нащадкам. Агітбригада п’ятикласників окреслила екологічні проблеми міста, дала корисні поради, як зберегти чистоту довкілля. До заходу долучилися  активісти усіх класів, які організували показ «Екомода»: продемонстрували моделі одягу, створених із неприродних матеріалів, що зазвичай викидають у смітник.

Учні, батьки та педагоги НВК № 14 переконані, що сьогодні, більше ніж будь-коли, збереження життя на Землі вимагає від усіх почуття загальної відповідальності – нації за націю, особистості за особистість, людини – за всі інші форми життя.

1211

Міністерство інформації Шкільного парламенту

Розроблено Римар Віктор Олексійович.