Авторизація

Лічильник відвідувачів

СьогодніСьогодні30
ВчораВчора67
За тижденьЗа тиждень222
Попередній тижденьПопередній тиждень2769
За місяцьЗа місяць508946

Європейський день мов

Європейський день мов у НВК№14.

26 вересня відзначається Європейський день мов. Вперше такий день був організований у 2001 році Радою Європи в рамках Європейського року мов. Його мета – привернути увагу аудиторії до мов, якими розмовляють у Європі, поширювати культурне та лінгвістичне різноманіття та заохочувати до вивчення мов впродовжусього життя.

З метою відзначення Європейського дня мов у НВК № 14 вчителями іноземної мови та учнями були проведені цікаві заходи. Сидорчук Л.Г. підготувала інформаційний відеоролик, який транслювався у вестибюлі закладу  під час перерв. Учні 7-го класу під керівництвом Єлхової В.Я. здивували всіх читанням «Заповіту» Т.Г. Шевченка різними мовами.Учні 6-го класу разом з Сидорчук Л.Г. вітали вчителів, учнів та батьків, даруючи їм листівки з висловами про важливість іноземних мов та провели арт-майстерню «Кохання словами різних мов». Старшокласники підготували стінгазету про походження та історію Європейського дня мов.

Проведені заходи зацікавили як учнів, так і вчителів школи, покращили  настрій та спонукали удосконалити свої знання з іноземних мов, адже Вольтер сказав: «Знати багато мов – значить мати багато ключів до одного замка».

                                                       Сидорчук Л.Г., учитель англійської мови.

 

 

 

 

 

Розроблено Римар Віктор Олексійович.