Авторизація

Лічильник відвідувачів

СьогодніСьогодні126
ВчораВчора67
За тижденьЗа тиждень318
Попередній тижденьПопередній тиждень2865
За місяцьЗа місяць509042

Не втомлюємося допомагати нашим захисникам

Дорога шкільна родино, 22 грудня у нашому закладі був організований благодійний концерт з ярмарком, спільними зусиллями було зібрано 28 800 грн. Звітуємо про використання коштів:

  • -        4000 грн. були передані на потреби ремонтної майстерні в м. Біляєвка (Одеська обл.), зокрема на придбання обладнання, що сприятиме пришвидшенню ремонту військової техніки. Висловлюємо подяку Цикалюку Руслану Васильовичу, батьку учня 6-А класу Цикалюка Дениса, та Ковалику Андрію Віталійовичу, батьку учениць Ковалик Катерини (6-А клас) та Ковалик Дарини (3-А клас) за участь у цій справі;
  • -     1000 грн. витрачено на комплектуючі для військового автомобіля. Автомобіль був відремонтований і відправлений для використання в Запорізьку область (фото). До цієї справи долучився Ціпан Юрій Олександрович, батько учня 6-А класу Ціпана Матвія, висловлюємо йому подяку.
  • -        23 173 грн. було витрачено на іменні посилки для одинадцятьох воїнів, які є членами нашої дружної шкільної родини (рідні учнів, працівників закладу, педагогів, які зараз воюють) (фото). У витрачену суму входить і оплата за послуги пошти.
  • -       1000 грн. витрачено на ремонт шкільних мікрофонів з метою організації благодійних концертів і надалі.

Ми впевнені, що наша шкільна родина не втомиться допомагати захисникам і постраждалим. Дякуємо за активну громадянську позицію та згуртованість! Перемога буде за нами!

 

Адміністрація

 

 

 

Розроблено Римар Віктор Олексійович.